Data gedreven

Data gedreven werken / Data driven

Sturen op basis van onbewerkte feiten en data om een beweging opgang te krijgen naar meer inzicht, kennis en gefundeerde beslissingen.

Een exponentiele toename van grote hoeveelheden data – snel veranderend en steeds vaker als stream aangeleverd, biedt grote kansen voor bedrijven en (semi)publieke overheid.
Door deze ontwikkeling staan bedrijven en organisaties aan de vooravond van een transformatie naar een meer op data gedreven aansturing. Deze verandering vraagt om andere competenties en extra (tijdelijke) capaciteit en competentieontwikkeling.

Voor een succesvolle implementatie van big data-projecten en Business inteligence oplossinggen is het essentieel dat ‘de business’, IT en data science binnen een organisatie elkaars taal leren spreken.

Data science is een vakgebied in ontwikkeling.
Activiteiten:
Code schrijven voor machine learning algoritmes tbv predictive maintenance.
Onderhoudsplan voor 5 jaar met dagelijkse gebaseerd op de historie en actuele gegevensstroom
Aansturingsmechanisme van een marketing-en-salesorganisatie te ontwikkelen.
In deze e.a. gevallen zijn steeds weer fundamentele data science en engineer competenties in samenwerking met IT-kennis vereist.
Het staat en valt met de juiste team-member selectie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, use-cases en projectmanagers.

Bel of stuur een bericht voor een kennismaking en oplossingsmogelijkheden. Team Amersfoort 033 4654637 of bedrijfspunt[@]bedrijfspunt.nl