Brandwashed Martin Lindstrom

De schokkende manieren waarop marketeers zich richten op doelgroepen.

Marketinggoeroe Martin Lindstrom weet waarover hij praat want hij strijdt al twintig jaar aan de frontlinie van de merkenoorlog. Nu beschrijft hij voor het eerst de psychologische trucs en valstrikken die marketeers en adverteerders gebruiken Martin Lindstrom, werkt vanuit Zurich en wordt wereldwijd gevraagd als Branding expert. Schrijver van het recent verschenen boek brandwashed, uitgave maart 2012 Ooit gezwicht voor een zeurend kind dat per se speelgoed van een bepaald merk wilde hebben? Ooit een boek gekocht alleen omdat het op de bestsellerlijst stond? Slaap je met je iPhone tussen jou en je partner? Ooit iets geliked op Facebook? Ja, dan ben ook jij gebrandwashed!

Martin Lindstrom

Marketinggoeroe Martin Lindstrom weet waarover hij praat want hij strijdt al twintig jaar aan de frontlinie van de merkenoorlog. Nu beschrijft hij voor het eerst de psychologische trucs en valstrikken die marketeers en adverteerders gebruiken om de waarheid te verhullen, ons te manipuleren en over te halen om te kopen.
Time 100 influential people- Martin Lindstrom Op basis van de ervaringen die hij heeft opgedaan bij de grootste en winstgevendste bedrijven ter wereld en opzienbarend nieuw onderzoek dat speciaal voor dit boek is uitgevoerd, onthult hij de bestbewaarde geheimen van de marketingwereld. Het vergelijk tussen geloof, de religieuze rituelen en een product. 'Apple is a substitute for God ' Swipen, de kenmerkende beweging om een scherm te openen of te 'swipen tussen meerdere foto's is een ritueel met een functie...

Het Boek Brandwashed

Over Martin Lindstrom: Een van de grootste marketing experts Staat in de top 100 van Time magazine meest invloedrijke personen wereldwijd. Werkt voor de Fortune 100 internationale topmerken Als goeroe wereldwijd in te huren als consultant voor 32,500 euro dagfee Global branding expert! 'Don't believe it, it's just branding '. Doelgroep bereik richt zich al op het ongeboren kind. Snoep en koffieleveranciers 'bewerken' zwangere vrouwen en daarmee het ongeboren kind. Adviseert Europese koninklijke families. Gericht op rituelen, gebruik en omgangsvormen. Victor Lamme van Neurensics: over aankoop inpulsen 'We zijn ons brein. ' Ons brein beslist, de gedachten volgen daarna. Gedachten zijn het commentaar achteraf, zoals Mart Smeets het commentaar achteraf levert bij de sport.

Bestellen van het boek binnen 24 uur in huis

De schokkende manieren waarop marketeers zich richten op zeer jonge kinderen – zelfs al voor de geboorte. Hoe producenten van cosmetica expres verslavende componenten aan hun producten toevoegen. Hoe bedrijven digitale data gebruiken om zeer gedetailleerde profielen van ons op te stellen om ons te bestoken met gerichte advertenties en aanbiedingen. Hoe een revolutionair experiment aantoont wat de grootste verborgen verleider is: onze vrienden en buren. Online te bestellen en binnen 24 uur in huis. Boekbestellen
Geplaatst in big data, data, gender marketing, loyalty, Marketing.